GBG7000+ är ett projekt som drivs av GFS för att samordna Göteborgs politiker, bostadsföretag, universitet och intresserade för att mellan 2016-2026 skapa 7000 nya studentbostäder i Göteborg.

Mer information finns här: http://gbg7000.se/

Arbetsbeskrivning

Rollen som samverkansansvarig är en viktig del i att hålla projektet i rullning och de huvudsakliga uppgifterna som görs är att hålla i de återkommande mötena för samverkansgruppen. Arbetet utförs självständigt och du rapporterar till GFS. Du kommer att ha återkommande kontakt med privata byggaktörer, tjänstemän och politiker.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Evenemangsplanering
  • Kvartalsrapportering
  • Presentationer och föreläsningar
  • Kallelser till möten för projektets styrgrupp, samverkansgrupp och partnergrupp
  • Protokollförande och tillgängliggörande av protokoll
  • Logistikhantering av mötesbokningar
  • Hantering av kontaktförfrågningar till projektet
  • Uppdatering av projektets hemsida
  • Sammanställning av halvårsvis studentbostadsinventering
  • Insamling av underlag för slutrapport

Vem är du?

Du är troligen en driven student som vill ta dig an en rolig utmaning och därigenom skapa unika kontakter inför arbetslivet. Det är inget krav på att du tidigare varit engagerad inom någon studentorganisation utan vikten vid tillsättningen kommer att läggas vid att du brinner för bostadsfrågan. Har du tidigare erfarenhet av administration eller projektledning så är det meriterande men inte ett krav.

Som person har du en öppen inställning, är social och har lätt att samarbeta med olika typer av människor. Ditt arbetssätt karaktäriseras av hög noggrannhet, kvalitetstänk och struktur med vilket du skapar en kontinuitet och transparens för projektets intressenter.

Vad erbjuder vi?

Du kommer att beredas möjlighet att direkt påverka hur tillgängligheten till bostad för framtidens studenter ser ut. I rollen som samverkansansvarig kommer du att få en viktigt och bred roll med många kontaktytor och med många möjligheter att påverka.

Tjänsten är arvoderad och det finns olika möjligheter till omfattning beroende på vem du är som söker. Alltifrån 40-100%.

Ansökan

Skicka CV och Personligt brev till info@gfs.se senast 28 feb 2021.