Fritid

Göteborg är en stad med mycket att erbjuda studenter vid sidan av studierna. Det händer mycket utanför lärosätena, men det finns också en mängd kårföreningar för den som vill uppleva ett varierat studentliv.

Kulturliv

Kult ger månadsvis ut nyhetsbrev för att informera studenter om stadens kulturliv, ge erbjudanden och skapa mötesplatser.

Förutom nyhetsbrevet skickas det även ut erbjudanden enbart för studenter på evenemang som förhandsvisningar på teater, dans, spelningar, vernissage mm. Kulturerbjudandena skickas 2-4 gånger per månad och kan vara möjlighet till t.ex. fribiljetter, rabatter eller visningar. Kulturerbjudandena är alltid förmånligare än ordinarie studentrabatter.

Vill du ha nyhetsbrev och erbjudanden via e-post varje månad?
Anmäl dig på Kults hemsida.

Träning

Studenter tränar till rabatterade priser på Fysiken, som är ett bolag ägt av studentkårerna men öppet för alla. Fysiken har tre anläggningar i Göteborg; Fysiken Kaserntorget mitt i centrum med fantastiska lokaler, Fysiken Gibraltargatan i Johanneberg där vi som enda gym kan erbjuda bollsporter i stora fina hallar samt Fysiken Klätterlabbet, en hypermodern klätteranläggning. Fysiken erbjuder både gruppträning och moderna och välutrustade gym. Läs mer om Fysiken här eller se deras film på youtube.

Kårföreningar

Det finns kårföreningar inom en mängd intresseområden! Kontakta din studentkår eller kika i Studentguiden, broschyren som ges ut av GFS, för att komma i kontakt med dem. Det finns kårföreningar för dig som är intresserad av sång, dans, teater, foto, samhällsdebatt och politik, sport, festverksamhet och mycket mer. Utbudet varierar mellan kårerna, men många av föreningarna är också öppna för studenter från andra utbildningar.

audience-868074_1280
fitness-594143_1280
karer